top of page

Chillen in een duurzame hangmat

Duurzaam chillen? Ja dat kan, gewoon vanuit je eigen kamer! Tropilex produceert prachtige handgeweven hangmatten en hangstoelen. En probeert deze op een zo duurzaam mogelijke manier te produceren, maar hoe ziet dit proces er dan ongeveer uit?


Nou, het gehele Tropilex team houdt de volledige productie van het Tropilex-assortiment zo nauw mogelijk in de gaten. Dit houdt in dat zij zelf de fabrieken controleren, op de arbeidsomstandigheden letten én de kwaliteit aan een dubbele controle onderwerpen. Verder zoekt Tropilex zo goed mogelijk uit waar de grondstoffen voor de producten vandaan komen en onder welke omstandigheden ze worden gewonnen. Dubbel genieten dus, want zo kies je enerzijds voor een geweldige gadget voor alle me-time momentjes en daarnaast ook nog eens voor een bewuste optie.


'' We kunnen niet overal en altijd een verschil maken, maar niets doen is geen optie. Wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel kunt ontspannen in je nieuwe hangmat of hangstoel van Tropilex! ''


Wil jij eens een kijkje nemen in de groene collectie van Tropilex? Bekijk deze dan op de website van de Hangmat Gigant of op de eigen website van Tropilex.

Comments


bottom of page