top of page

The Lingerist: sexy & verantwoord

Duurzame keuzes maken op het gebied van kleding is in deze Corona tijd nog best wel een dingetje, zeker als het gaat om lingerie. Want waar haal je (online) nu jouw favoriete setje? The Lingerist geeft je de optie om verantwoord te kunnen shoppen via één platform: ontdek een super sexy duurzaamheids walhalla!

The Lingerist is een verzamelplatform voor onafhankelijke lingeriemerken en biedt veel ruimte voor duurzaamheid. Oprichtster Jules heeft een platform gecreëerd waar diverse (kleinere) lingeriemerken hun collectie tentoonstellen. Deze producten zijn onder eerlijke omstandigheden geproduceerd en dragen daarmee bij aan de missie en visie van the Lingerist. Door het enorme aanbod, dat continu wordt aangevuld met nieuwe groene merken heeft dit platform mij een stukje verder geholpen in mijn verduurzaamheidsavontuur.

Ben jij benieuwd wat de Lingerst voor jou en je kledingkast kan betekenen?


Maak het jezelf dan vooral makkelijk en neem eens een kijkje op haar inspirerende website, vol met prachtige, merken, vrouwen en mooie setjes. En hey, jij bent net zo prachtig! Dus ik weet zeker dat er ook iets moois voor jou bij zit.

Comments


bottom of page